img

Vårt härliga team

Att arbeta med människor och hälsa är en dröm för många - för vad kan vara viktigare än att ha en kropp och själ i fin form? Att jobba med sin dröm är få förundrat - men detta får vårt team, med stor tacksamhet, uppleva varje dag.

 

Hos oss hittar du noggrant utvalda medarbetare med egenskaper som positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande. Vi ställer även krav på att våra medarbetare ska vara engagerade och alla älska utmaningar.

 

Mycket kompetens

På Corpus har vi passion för att dagligen leverera tjänster som ger våra kunder den livskvalité de förtjänar. Varje dag är ett nytt tillfälle att försöka överträffa alla våra medlemmars förväntningar.

 

Hos oss hittar du en personalstyrka på över 25 personer. Alla med hög ambition, erfarenhet och kunskap från olika utbildningar. Alla våra kunder är inte lika - de har olika erfarenheter och målsättningar kring hur de vill forma sin hälsosamma livsstil. Därför krävs det att vi på Corpus har personal med olika expertområden. 

 

På plats finns självklart en mängd olika gruppträningsinstruktörer men också Personliga Tränare som erbjuder hälsocoachning, individuell träningsplanering samt kostrådgivning. Utöver detta har vi coacher som bland annat peppar, instruerar och coachar våra nya kunder som vill komma i form.

 

Vi vill göra det lilla extra

För Corpus är det viktigt att du som kund känner dig väl omhändertagen av välutbildad expertis. Vi anser att vår personal "vill göra det där lilla extra” och om vi av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar hoppas vi att du meddelar oss så fort som möjligt.

 

Det finns inga problem utan bara lösningar
som är mer eller mindre komplexa.

Citat som motiverar

Om du fokuserar på resultat kommer du aldrig att förändras. Om du fokuserar på förändring kommer du att få resultat.

Jack Dixon

Aktivitet är en medicin för att skapa en förändring i en persons fysiska, känslomässiga och mentala tillstånd.

Carol Welch

Ingen kan gå tillbaka och börja om på nytt men alla kan börja idag och få ett nytt slut.

Maria Robinson

Framgång är summan av små ansträngningar, upprepade dag efter dag.

Robert J Collier

Det säkraste sättet att inte misslyckas är att bestämma sig för att lyckas.

Richard Brinsley Sheridan

Vad som finns bakom oss och vad som finns framför oss är obetydligt jämfört med vad som finns inom oss.

Emerson