img

Detta erbjuder vi i vår gruppträning

Äkta träningsglädje och finfina resultat når du om du väljer att delta i vår gruppträning. Här finns en mängd pass att välja på med många olika inriktningar. Tuff träning eller mjuk träning - du väljer.

 

Se nedan för vårt aktuella schema: 

 

Användarnamn:
Mailadressen som du registrerade när du blev medlem hos oss.

 

Lösenord:
Dagen ooch månaden när du är född. (T.ex. är du fött 3 juli så blir det 0307)

I appen bokar du pass och kan ha koll på din träning!


Läs mer om appen på App Store eller på Google Play

 

BODYMIX 60+

Cirkelträning i vår box, speciellt lämpad för dig som är 60+. Roliga, varierande övningar som passar alla.

BODYTONING

Styrketräning i grupp för dig som vill forma (tona) kroppen. Vi använder oss av olika redskap som hantlar, skivstång och viktplattor. Vi tränar två muskelgrupper i taget i s.k. superset där vi gör 8 - 16 repetitioner beroende på muskelgrupp.

CORPUS CORE

Corpus Core är en träningsform där vi fokuserar på mage och rygg. Målet är att öka din kroppskännedom och därigenom skapa bättre hållning och en stark inre kärna (core). Bålstabiliteten är grunden för en stark och skadefri kropp!

CORPUS CIRKEL

Lätta och svettiga övningar i cirkelform. Här kör du slut på hela kroppen och blir härligt trött!

DANSMIX DAG 60+

Ett härligt timmeslångt danspass för den äldre kroppen! Vi testar olika dansstilar och har riktigt roligt i ett lagom tempo! Ett pass där både hjärnan och kroppen får jobba. Koordinationsträning är väldigt viktigt för att hålla sinnet vaket och i toppform!

FRUKOSTTRÄNING 60+

Gruppträning - Styrkepass för dig över 60 år. Passet är anpassat för den äldre kroppen och styrka, balans, avslappning och smidighet/stretch. Efter passet serveras frukost för endast 30kr.

LESMILLS BODYPUMP ™

I LES MILLS BODYPUMP tränar  vi styrka med skivstång, vikter och egen kropp som redskap. Klassen passar alla! Du får en utmanande och balanserad genomgång av alla muskelgrupper i hela kroppen och kommer att bli starkare och uthålligare. Många repetitioner ger fantastisk effekt! gruppdynamiken och den inspirerande musiken gör att du kommer att prestera mer än du trodde från början.

LESMILLS BODYSTEP ™

Fartfylld tuff träning där vi använder oss av en stepbräda. Med en pedagogiskt uppbyggd koreografi där alla kan hänga med och ta ut sig totalt! Effektiv styrke -och konditionsträning med mycket puls!

LESMILLS CORE ™

Effektivt pass, för att få en vältränad mag-och ryggmuskulatur. Du utvecklar din kroppskontroll och förbättrar din hållning. En stark grundläggnade bålstyrka minskar skaderisken i det vardagliga livet.

LESMILLS BODYBALANCE ™

En blandning av yoga, tai chi och pilates. Finn din inre och yttre styrka och harmoni med detta fysiska välgörande pass. Vi tränar styrka, core, rörlighet och balans med fokus på våran andning och till en skön och följsam musik.

NOJUMP CIRKEL

Passet för dig som vill bli starkare, smidigare och även få bättre kondition. Pass för dig som inte vill köra högintensivt men ändå stärka kroppen. Innehåller inga hopp. Styrka balans, rörlighet och lite flås! Allt du behöver för att vara stark i livet!

 

Low Impact = Passet är hoppfritt och skonsamt för dina knän och leder och ger dig en stark kropp oavsett tidigare träningsvana och ålder! Redskap varierar och vi jobbar mycket med vår egen kroppsvikt.

PULS-SPINNING

Effektiv och rolig konditionsträning på cykel, till musik! En träningsform med fokus på hjärta/lungor (kondition), ben, mage och rygg. Spinning är skonsamt för dina knän eftersom de inte utsätts för stötar. Du inspireras av musiken, instruktören och dina cykelkompisar men anpassar belastningen efter din egen förmåga. Du arbetar med kroppens största muskelgrupper (ben och rumpa) vilket gör att du förbrukar väldigt mycket energi och förbättrar din styrka och kondition.

SPINNING

Effektiv och rolig konditionsträning på cykel, till musik! En träningsform med fokus på hjärta/lungor (kondition), ben, mage och rygg. Spinning är skonsamt för dina knän eftersom de inte utsätts för stötar. Du inspireras av musiken, instruktören och dina cykelkompisar men anpassar belastningen efter din egen förmåga. Du arbetar med kroppens största muskelgrupper (ben och rumpa) vilket gör att du förbrukar väldigt mycket energi och förbättrar din kondition snabbt!

SPRINT

30 minuter högintensiv intervallträning (HIIT) på cykel. Vi jobbar snabbt upp puls och värme i muskler för att kunna köra max i alla intervaller. I detta passet 'floorcoachar' instruktören och du har verkligen möjlighet att få ut ALLT! Svettigt, roligt och underbart!

TABATA

Övningar som inkluderar många muskelgrupper på samma gång för att maximera vårt resultat. Intervallerna består av både styrke- och konditionsövningar. Totalt tränar vi varje övning i 4 minuter. 20 sek hård ansträngning följs av 10 sek vila

XFIT CIRKEL

X-FIT är ett styrke och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Dock för Alla! Utförs i boxen. Här i form av cirkelträning!

XFIT

X-FIT är ett styrke och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. För ALLA! Utförs i Boxen!

BODYTONING 60+

Styrketräning i grupp för den lite äldre kroppen. kroppen. Vi använder oss av olika redskap som hantlar, skivstång och viktplattor. Vi tränar två muskelgrupper i taget i s.k. superset där vi gör 8 - 16 repetitioner beroende på muskelgrupp.

Läs mer om våra bokningsregler genom att klicka här.
 

Gruppträning som passar dig

Boka ditt pass direkt här

Citat som motiverar

Om du fokuserar på resultat kommer du aldrig att förändras. Om du fokuserar på förändring kommer du att få resultat.

Jack Dixon

Aktivitet är en medicin för att skapa en förändring i en persons fysiska, känslomässiga och mentala tillstånd.

Carol Welch

Ingen kan gå tillbaka och börja om på nytt men alla kan börja idag och få ett nytt slut.

Maria Robinson

Framgång är summan av små ansträngningar, upprepade dag efter dag.

Robert J Collier

Det säkraste sättet att inte misslyckas är att bestämma sig för att lyckas.

Richard Brinsley Sheridan

Vad som finns bakom oss och vad som finns framför oss är obetydligt jämfört med vad som finns inom oss.

Emerson